Spanningshoofdpijn? Arm-, nek- en schouderklachten?

Spanningshoofdpijn?  Arm- nek- en schouderklachten?

NEEM EENS EEN STOELSHIATSU!

Ben je geïnteresseerd , maar wil je eerst de effecten van shiatsu eens aan den lijve ondervinden? Dan is stoelshiatsu  een perfecte manier om kennis te maken.  

De speciale, ergonomische massagestoel  ondersteunt alle ledematen. Zo kan het lichaam tijdens de massage volledig ontspannen.

Tijdens de stoelmassage oefen ik druk uit op delen van het lichaam die de interne energiehuishouding beïnvloeden. Dat doe ik met mijn vingers, handen en ellebogen. Zo worden eventuele blokkades opgeheven en zwakke plekken versterkt.

Stoelmassage is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

Een shiatsu stoelmassage geeft direct nieuwe energie, ontspanning en rust. Ook worden bepaalde gezondheidsproblemen als RSI, stress, vermoeidheid of hoofdpijn verminderd en verholpen.

Een stoelmassage is ontspannend en voor vrijwel iedereen prettig om te ondergaan.  Soms kan alleen dit al bepaalde klachten verhelpen of verlichten.

Drink na de stoelmassage voldoende water. Dit is om eventuele afvalstoffen beter af te voeren.

Let op! Als ik op een beurs of ladiesnight of dergelijke sta geef ik graag demonstraties  of proefmassages. Ook deel ik daar vaak kaartjes uit voor een gratis stoelshiatsu in de praktijk.

Een behandeling duurt 30 min. en kost 25 euro.

Neem vandaag nog contact op voor een kennismaking met Shiatsu.

Geplaatst in

Laat een reactie achter

NekenSchouderminda

Het is mijn missie om alle werkende moeders met nek en schouderklachten te helpen hun klachten te verminderen en stress te reduceren. Dit wil ik natuurlijk doen door middel van behandelingen geven. Maar ook door bewustwording te creëren. Oefeningen, meditaties, recepten en tips en tricks te delen.