Nieuw in de praktijk!

Misschien heb je hem al zien staan, de moxalamp.

Moxalamp

Het gebruik van de lamp is ontspannend en rustgevend. De lamp is warm, voelt prettig aan en richt zich op grote oppervlakte van het lichaam. Maar de lamp kan ook voor allerlei klachten zeer effectief zijn.

Bij de moxalamp ligt niet het hoofdaccent op de infraroodstraler, maar ligt de kern bij de mineraalschijf. Toch is de infraroodstraler in de lamp onmisbaar. Door de werking van infrarood wordt de mineralen plaat verwarmd en worden de processen in het lichaam versneld. Zo heeft de moxalamp dus een toegevoegde werking ten opzichte van de infraroodlamp die we vrijwel allemaal kennen.

De effecten van de moxalamp op het lichaam zijn het verlichten en bevrijden van pijn bij beschadiging van zachte weefsels en gewrichten. Verdrijven van toxische stoffen uit de cellen, verzachten van ontstekingen en oedeem in de weefsels. Assisteren bij de genezing van huidziekten. Verbetert en stimuleert lichaamsprocessen.

Deze methode is onder meer effectief in het verhelpen van griepsymptomen, vermoeidheid, blessures (kneuzingen en verstuikingen) en gewrichtspijn. Daarnaast kan moxa therapie worden gebruikt om de kans op een stuitligging gedurende de zwangerschap te verkleinen.

De moxalamp heeft in tegenstelling tot de gebruikelijke infra-rood lampen een zwarte schijf die met een carbonlaag bedekt is en 33 mineralen bevat. Bij het activeren van de lamp wordt de mineralen plaat verwarmd. De lamp produceert hierbij elektromagnetische golven die het lichaam herkent en absorbeert. Deze golven simuleren de Bio-spectrum golven die ook door ons lichaam worden uitgezonden. Hierdoor ontstaat er een verbinding van de moxalamp en jouw lichaam, waarbij je lichaam de 33 mineralen selectief absorbeert, zoals magnesium, ijzer, calcium en andere essentiële mineralen. Mineralen hebben we nodig voor de uitvoer van alle biologische processen in ons lichaam en door deze aan te vullen creëer je een therapeutisch effect op te behandelende gebieden.

Mogelijk ook in te zetten tijdens jouw shiatsu behandeling!

Geplaatst in

Helga Wensink