Lockdown voor mensen

Paarden behandelen mag wel!

Mijn shiatsupraktijk voor mensen is helaas nog steeds verplicht gesloten. Jammer voor mij, maar ook voor mijn klanten. Met de mensen die een afspraak hadden staan neem ik contact op. Wel kunnen we vast een nieuwe afspraak plannen (onder voorbehoud) voor na 9 februari. Dat kan nu ook online via de website, nekenschouderklachten.nl met de blauwe afsprakenknop, en op de facebookpagina “Massage praktijk Touch Of Flowers” ben ik ook bezig met een online afspraken knop. Maar natuurlijk kan je ook nog gewoon appen, mailen of bellen.

Intussen is er een motie ingediend in de tweede kamer: ‘De kamer verzoekt de regering om de contactberoepen die alternatieve geneeswijzen uitoefenen toe te voegen aan de lijst van uitgezonderde contactberoepen.’ Over de motie wordt woensdag 20 januari gestemd. Wie weet mag ik weer snel aan het werk.

Nu heb ik wel extra tijd over voor de behandeling van paarden met shiatsu. Dat mag namelijk wel. Paarden hebben net als mensen heel veel baat bij een shiatsu massage. Daarom nu een lockdown aanbieding Normaal €55,- per paard, alleen nu 2 paarden* voor maar €75,-! Dus ken jij iemand met een paard? Geef ze een tip! Ben jij iemand met een paard? Maak gebruik van de aanbieding! Kijk voor meer informatie over paardenshiatsu op www.happycombination.nl of bel 06 29431399.

*op hetzelfde adres of in een straal van 10 km.

Geplaatst in

Helga Wensink