Paardenshiatsu

Zelf heb ik paarden en omdat één van de paarden problemen had bedacht ik mij dat het misschien ook mogelijk was om hem met Shiatsu te helpen. Na enig speurwerk op internet kwam ik erachter dat dat ook zo is.

Naast reguliere behandeling door de veearts is mijn paard ook door een paardenshiatsutherapeut behandelt en met goede resultaten.

Ik heb toen de driejarige opleiding tot paardenshiatsutherapeut gedaan in Durbuy (België)

Shiatsu met paarden is erg leuk en dankbaar werk, je ziet en voelt de paarden ontspannen en genieten. Je paard komt zo beter in balans en kan zijn werk beter doen.

Ook voor een sneller herstel na een blessure of drukke wedstrijdperiode is shiatsu voor je paard erg aan te raden.

Het mooiste vind ik het dat je paard en ruiter allebei kunt behandelen, zodat de combinatie optimaal kan profiteren van shiatsu en samen het beste in hunzelf naar boven kan halen.

Paarden behandel ik altijd op hun eigen locatie.

U mag mij altijd bellen of mailen voor de mogelijkheden of voor meer informatie.

Mijn telefoonnummer is 06 29431399 en mailen kan via: touch of flowers @ hotmail . com

(zonder de spaties).

Geplaatst in

NekenSchouderminda

Het is mijn missie om alle werkende moeders met nek en schouderklachten te helpen hun klachten te verminderen en stress te reduceren. Dit wil ik natuurlijk doen door middel van behandelingen geven. Maar ook door bewustwording te creëren. Oefeningen, meditaties, recepten en tips en tricks te delen.